Over ons

vastgoedinvesteringen in binnen- en buitenland

Welkom

Onze missie

Pura Vida Investments is een organisatie die door middel van beleggen in vastgoed een interessant en structureel rendement probeert te behalen. Hierbij kijken wij niet alleen binnen Nederland, maar zeker ook daarbuiten. Door geografische spreiding en toepassing van verschillende investeringstactieken creëren we een mix waarbij optimale rendementen in de juiste verhouding staan tot het risico.

Mansdalestraat – Rotterdam

Dan Cremers

Na 20 jaar met vastgoed van anderen bezig te zijn geweest heb ik eind 2020 besloten mij te richten op het opbouwen van een eigen vastgoedportefeuille. Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je pensioen en dat was er nog niet echt van gekomen. Dus tijd voor actie!

Met mijn achtergrond in de accountancy en finance ben ik in staat om de getallen achter de stenen snel te begrijpen en de consequenties voor cashflow en fiscaliteit in te schatten. Niets leuker dan een deal helemaal uit te pluizen om vooraf een juiste inschatting te kunnen maken van de rendementen en risiso’s.

Dat mijn zoon Tijn actief mee doet in het bedrijf maakt het extra leuk en biedt kansen voor een mooie gezamenlijke toekomst.

Tijn Cremers

Van jongs af aan heb ik altijd al veel belangstelling voor ondernemen en vastgoed gehad. Deels vanuit eigen interesse, maar ook zeker deels vanuit huis meegekregen door gesprekken aan de keukentafel. 

Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit ging het regelmatig over investeringsbeslissingen en risico-management. Hierdoor heb ik zowel een theoretisch perspectief als een blik op de praktijk. Dit stelt ons samen in staat weloverwogen beslissingen te maken. Hierbij komen mijn achtergrond als financieel medewerker & business intelligence analyst ook goed van pas. 

Na in de zomer van 2022 mijn bachelor te hebben afgerond, is het tijd om samen met mijn vader nog meer vaart achter onze vastgoedreis te zetten.