Projecten Nederland

vastgoedinvesteringen in binnen- en buitenland

Welkom

Waarom Nederland?

Nederland is al jarenlang een aantrekkelijk toevluchtsoord voor vastgoedinvesteerders, en wij, als Nederlanders, kunnen er dan ook niet om heen om ook in ons eigen landje actief te zijn.

Een cruciaal voordeel van Nederland als land voor vastgoedinvesteringen is het stabiele economische klimaat en de robuuste juridische structuur, wat investeerders een solide basis biedt. De stabiliteit zorgt voor weinig risico’s en daarmee ook stabiele rendementen.

Daarnaast is de vastgoedmarkt, helemaal in de grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, de laatste jaren enorm opgebloeid. De enorme stijging in de huizenprijzen heeft daarmee mooie kansen geboden voor vermogensgroei.

Daarnaast kent Nederland op het gebeid van vastgoed mooie demografische trends. Zo stimuleren bevolkingsgroei en urbanisatie de vraag naar het Nederlandse vastgoed enorm. Bovendien staat Nederland bekend om hoogwaardige infrastructuur en een uitstekende levenskwaliteit, wat de een snelle omkeer van deze groei niet aannemelijk maakt.

Wel kunnen we er niet omheen om ook het minder stabiele overheidsbeleid te benoemen wat telkens nieuw obstakels opwerpt maar met de nodige creativiteit ook weer kansen biedt. Wel maakt dit dat onze focus momenteel vooral op het buitenland gericht.

Mansdalestraat – Rotterdam

More photos

Onze Projecten in Nederland

Bekijk onze projecten in Nederland. Ieder project heeft zijn eigen strategie, voordelen en bovenal verhaal.

Nederland

Mansdalestraat, Rotterdam (#1)

Mansdalestraat, Rotterdam

Het project Mansdalestraat is een buy-to-let project met 3 studentenkamers. Vergunning voor kamerverhuur is aanwezig.

Bekijk project