Maderas 10Iz, València
Status - In afwachting van licentie
Strategie - Flip & Toeristische verhuur
Maderas 10Iz, met Iz van Izquierda (Links), is een transformatieproject van een oude opslag naar 3 nieuwe toeristische appartementen. Een van deze 3 appartementen is eigendom van Pura Vida en zal de komende maanden gerealiseerd worden. Na afloop van het project moet het appartement met het karakter van een studio klaar zijn om te verhuren aan toeristen.

Over dit project

Na het succes van Maderas 11.7 is direct de kans aangegrepen om hetzelfde kunstje nog eens uit te voeren aan de overkant van de straat: Maderas 10L. Schuin tegenover een van de eerste projecten van Pura Vida in Valencia ligt deze Maderas 10L. Gelegen in de wijk Aiora tussen het strand en het oude centrum van València. Een ideale locatie voor de ontwikkeling van appartementen voor toeristen.

Maderas 10L is medio 2023 aangekocht als project voor de transformatie van een winkel naar 3 toeristische appartementen. Door de ligging op de hoek van de straat zullen de 3 appartementen allen een functionele en efficiënte vorm. Voordat deze appartementen daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden dient echter eerst de vergunning bij de gemeente rond te zijn. Dat de vergunning verkregen kan worden is uiteraard voorafgaand aan de aankoop al gecheckt door de architecten, maar het daadwerkelijke formele aanvraagproces kan pas na de aankoop in gang gezet worden.

Momenteel wacht men nog op de gemeente en haar toezegging van de vergunning. In afwachting hiervan is de aannemer om tijd te besparen al wel bezig geweest met het doen van sloopwerk en het oplossen van de, van te voren bekende, lekkage.

Meer weten over andere projecten in València, Spanje, klik hier.