Mansdalestraat, Rotterdam
Status - Verhuurd
Strategie - Kamerverhuur
Het project Mansdalestraat is een buy-to-let project met 3 studentenkamers. Vergunning voor kamerverhuur is aanwezig.

Over dit project

Intro
Het eerste en vooralsnog enige object in Nederland, maar met onze Rotterdamse wortels mocht de mooiste havenstad van de wereld natuurlijk niet ontbreken in de portefeuille. Ook als studentenstad kent Rotterdam een voortdurend hoge vraag naar studentenkamers voor kortere of langere tijd. Voor het appartement is een vergunning voor kamerverhuur verkregen.

Locatie
Gelegen in de rustige groene wijk Lage land is het een prima locatie voor studenten van de Erasmus Universiteit. Deze is zowel per fiets als OV snel bereikbaar evenals de Kralingseplas voor de nodige recreatie en ontspanning. Supermarkt en buurtwinkels op loopafstand. Met NS-station Rotterdam Alexander in de buurt is ook de rest van de Randstad goed bereikbaar.

Kenmerken
Het appartement van ca. 80m² is gesplitst in 3 studentenkamers met een gezamenlijke badkamer, keuken en toilet. Zowel aan de voor- als achterzijde is een balkon aanwezig. Het gebouw is voorzien van een lift en op de begane grond is een berging aanwezig voor fietsen.

Verloop
Na aankoop van het appartement hebben wat cosmetische en praktische aanpassingen plaatsgevonden waarna het direct en voortdurend verhuurd is. Door de toenemende regeldruk is het lastiger geworden om beleggingspanden te verwerven in de geschikte wijken van Rotterdam. Ook kamerverhuur is meer gereguleerd wat maakt dat wanneer we op termijn zouden willen verkopen het een interessant beleggingsobject is voor kopers.