Maderas 10D, València
Status - Bouw gestart
Strategie - Flip & Toeristische verhuur
Maderas 10D (met de D van derecha, wat rechts is in het Spaans), is een transformatieproject van een oude winkelopslag naar 2 nieuwe toeristische appartementen. Een van deze 2 appartementen is eigendom van Pura Vida en zal de komende maanden gerealiseerd worden. Voor het appartement is een toeristische vergunning verleend.

Over dit project

Intro
Na het succes van Maderas 11.7 is en de aankoop van Maderas 10Iz,  zijn we voor een tweede keer onze eigen buren geworden.  Met Maderas 10D zijn we bij Pura Vida straks eigenaar van een nieuw toeristisch hoek-appartement met veel lichtinval. Dit in combinatie met een ideale ligging tussen het strand en het oude centrum van València, maakt het een zeer potentievol project.

Maderas 10D is medio 2023 aangekocht als project voor de transformatie van een oude winkelopslag naar 2 toeristische appartementen. Voordat deze appartementen daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden dient echter eerst de vergunning bij de gemeente rond te zijn. Dat de vergunning verkregen kan worden is uiteraard voorafgaand aan de aankoop al gecheckt door de architecten, maar het daadwerkelijke formele aanvraagproces kan pas na de aankoop in gang gezet worden.

Momenteel wacht men nog op de gemeente en haar toezegging van de vergunning. In afwachting hiervan is de aannemer om tijd te besparen al wel bezig geweest met het doen van sloopwerk en het oplossen van de, van te voren bekende, lekkage.

Meer weten over andere projecten in València, Spanje, klik hier.